avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua! Ma puteți ajuta, va rog cu un răspuns la ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua! Ma puteți ajuta, va rog cu un răspuns la următoarea ...

Bună ziua! Ma puteți ajuta, va rog cu un răspuns la următoarea intrebare: copilul actualului meu soț dintr-o relație anterioara este ruda sau afin cu mine? Ma interesează dacă poate exista un eventual conflict de interese și nu reușesc sa deslușesc chestiunea asta cu gradul de rudenie/ afin.
Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: BUSINESS ABSOLUT CONSULTING SRL , Consultant credite si finantari 09:01, 5 Noiembrie 2021
(1) Afinitatea este legătura dintre un soț și rudele celuilalt soț
(2) Rudele soțului sunt, în aceeași linie și același grad, afinii celuilalt soț.
deci sunteti afini de gradul 1
Ultima modificare: Vineri, 5 Noiembrie 2021
gi-jane2, moderator
Mulțumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce grad de rudenie exista între un fiu dintr-o căsătorie anterioara ... valer67 valer67 Ce grad de rudenie exista între un fiu dintr-o căsătorie anterioara și actuala soție a tatălui sau, tatăl lui fiind acum recăsătorit? Sunt afini de ... (vezi toată discuția)
Notiunea de "afin" OvidiuRosca OvidiuRosca Va rog sa-mi spuneti care este sensul juridic al termenului \"afin\". Ma intereseaza in primul rand sa stiu daca nasul de casatorie este afin cu finul sau, in ... (vezi toată discuția)
Presedinte si administrator, sot si sotie stanciu4444 stanciu4444 Buna ziua, Este legal ca sotul sa fie presedinte asociatie de proprietari iar sotia lui sa fie administrator ? Multumesc (vezi toată discuția)