avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Am un pfa taxi.
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Am un pfa taxi.

Buna ziua am un pfa taxi -am achizitionat un autoturism inregistrat pe persoana fizica nu pe persoana fizica autorizata .Autoturismul este nou si achizitionat din 2019 dar nu i-am facut amortizarea .Mai am dreptul in 2021 sa pot inregistra amortizarea acestui mijloc fix ?
Ultima modificare: Vineri, 5 Noiembrie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Achizitionare autoturism din banii proprii Comsoiu.Adrian Comsoiu.Adrian Buna ziua. Daca achizitionez un autoturism din bani proprii si il inmatriculez pe PFA se poate amortiza investitia? (vezi toată discuția)
Amortizare mijl.fixe pfa prest prest Buna ziua. O PFA a achizitionat in 2007 un autoturism.Pentru acest autoturism nu s-a calculat amortizare pana acum,desi au fost inregistrate cheltuielile cu ... (vezi toată discuția)
Cumparari auto PUFACONT PUFACONT un SRL neplatitor de TVA cumpara un logan de la o persoana fizica in val. de 12.000 lei, cu contract de vanzare cumparare: fac NIR pentru logan? Cum il ... (vezi toată discuția)