avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi

Marți, 15 aprilie, are loc evenimentul: Reges-Online - Care sunt noutățile și cum abordăm tranziția la noul registru de evidență a salariaților. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, dacă orele de munca precizate în ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, dacă orele de munca precizate în contractul individuale ...

Bună ziua, dacă orele de munca precizate în contractul individuale munca parțial, se modifica în funcție de necesitate, respectându-se însă numărul lor, cum se poate proceda, se face anexa la contract?
De exemplu, eu am nevoie ca persoana respectiva sa vina în ziua x și sa stea la munca y ore dar nu cele specificate în contract, care am înțeles ca se Înregistrează în revisal. Nu am cum sa anticipez la începutul contractului când exact voi avea nevoie. Mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: AdaDragnei , utilizator 13:41, 5 Noiembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ar trebui sa mentionati de la încheierea c.i.m., timp de munca inegal.
Va mulțumesc. O zi plăcută.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract individual de munca cu timp partial mary2015 mary2015 Este posibila angajarea unui salariat cu contract de lucru cu timp partial , care sa lucreze 2 zile pe săptămâna dar timp de 8 ore pe zi ( , 4 zile/ ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale pentru contract part time Negru Rodica Negru Rodica Buna ziua.Am si eu o intrebare privind salarizarea unui lucrator comercial.Societatea desfasoara activitate de comert cu amanuntul cu program de luni-sambata, ... (vezi toată discuția)
Contract individual de munca timp partial nagyjudith nagyjudith Avem un caz de angajat cu 4 ore in functia de laborant facultate, care este prezent la servici conform orarului facultatii, adica in fiecare zi intre alte ... (vezi toată discuția)