avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Am trimis un mail catre o instituție publică pentru ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Am trimis un mail catre o instituție publică pentru a solicita ...

Am trimis un mail catre o instituție publică pentru a solicita informatii cu privire la niște dosare de despăgubire, dandu-mi numele si adresa. Cineva de la această instituție a venit la primărie pentru a întreba cine este persoana care a trimis mail, lăsând un nr de telefon pentru a o contacta. Mentionez ca nu m-au contactat pana acum pe mail.
Intrebarea mea este : nu au încălcat dreptul meu la datele cu caracter personal venind sa întrebe la primărie in loc sa imi răspundă în scris pe mail? Multumesc pentru ajutor
Cel mai recent răspuns: Magbd , utilizator 17:16, 5 Noiembrie 2021
~ Conținut șters la cerere ~
Nu, solicitarea de informatii a fost făcută în nume personal, dar au venit sa se intereseze la primărie cine este persoana care a făcut solicitarea fara sa imi răspundă pe mail. A lăsat un număr de telefon unui angajat din primărie ca sa mi-l dea mie, sa sun. Deci nu vor sub nici o forma sa raspunda in scris, este vorba de despăgubirile pentru pesta porcina
Ultima modificare: Vineri, 5 Noiembrie 2021
Magbd, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu telekom iulianna18 iulianna18 Bună ziua! Recent am avut niște nemulțumiri la telekom. Mai exact: am dorit modificarea unui abonament. După ce am sunat la telekom mi s-a dat nr unui ... (vezi toată discuția)
Verificare adresa ContSters66930 ContSters66930 Buna ziua, Nu stiu daca postarea acestei intrebari este corecta aici. Daca nu este locul ei aici rog, administratorul sa o mute. Problema mea este ... (vezi toată discuția)
Refuzul (tacit) al primariei/prefecturii de a raspunde in scris la o cerere Kasi Kasi Buna ziua, ma confrut cu o situatie destul de frustranta si as aprecia ajutorul unor persoane mai pregatite dpdv legal decat mine. Orice sfat este bine ... (vezi toată discuția)