avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Relații de muncă Buna seara Daca sunteti amabili ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Relații de muncă Buna seara Daca sunteti amabili sa-mi raspundeti ...

Relații de muncă
Buna seara
Daca sunteti amabili sa-mi raspundeti la un normativ legislativ prin care sa reiasa ce suprafata i s-ar atribui unei femei de serviciu pentru curatenie din invatamantul universitar, sau o lege din care sa reiasa suprafata totala pentru ingrijire per 8 ore de munca.
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: carmenmanuela , utilizator 14:19, 6 Noiembrie 2021
Vedeți aceste discuții
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Bună ziua. Nu m-au ajutat cu nimic aceste discuții. Toate sunt pentru licee, școli și grădinițe. Eu doresc normativ pentru ingrijitoare spații învățământ superior. Vă rog, poate mă puteți ajuta . Vă mulțumesc

Cornel Vasile a scris:

Vedeți aceste discuții
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Normativ legislativ prin care sa reiasa ce suprafata i s-ar atribui unei femei de serviciu pentru curatenie in cazul unui liceu bd1312001 bd1312001 Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti un normativ legislativ prin care sa reiasa ce suprafata i s-ar atribui unei femei de serviciu pentru curatenie in cazul unui ... (vezi toată discuția)
Scoala profesionala alin81 alin81 Buna ziua am o mare rugaminte...as dori sa stiu daca scoala profesionala de 3 ani absolvita se incadreaza la studii medii...si daca da in ce lege se incadreaza ... (vezi toată discuția)
Salut joc rolul lui ion din cartea lui liviu rebreanu si am nevoie ... JustProll23 JustProll23 Salut joc rolul lui Ion din cartea lui Liviu Rebreanu si am nevoie de ajutor cu niste informati in care sa reiasa ca nus vinovat de moartea anei (vezi toată discuția)