avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ,in martie trebuie sa depun dosarul de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ,in martie trebuie sa depun dosarul de pensionare,fac55 ...

Buna ,in martie trebuie sa depun dosarul de pensionare,fac55 de an cu o vechime de aproape 27 de ani ,dacă în armata am făcut regimentala și sunt subofițer in rezervă beneficiez de vreo mărire la pensie ,multumesc

Alte discuții în legătură

Conditii de pensionare MIRCEA AVASILOAIE MIRCEA AVASILOAIE Buna ziua ,am 55 de ani ,am lucrat 23 de ani,la grupa 1,dar sunt si subofiter in rezerva ,as intreba nu pot benificia de pensie daca nu am fost activ decit in ... (vezi toată discuția)
Pensiile militare romulanum romulanum Am absolvit scoala militara de doi ani de subofiteri M Ap N in anul 1986 , am fost cadru activ pana in anul 2005 martie cand am iesit cu ordonanta si cu pensie ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie facut pentru a primi pensia corespunzatoare vechimii integrale Armando28 Armando28 In periaoada sept.2001-mai 2002 am beneficiat de indemnizatia de somaj dupa absolvirea liceului; In perioada oct. 2002-oct. 2003 am facut stagiul obligatoriu ... (vezi toată discuția)