avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensiile militare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensiile militare

Am absolvit scoala militara de doi ani de subofiteri M Ap N in anul 1986 , am fost cadru activ pana in anul 2005 martie cand am iesit cu ordonanta si cu pensie anticipata ,am 27 ani vechime in armata cu grupa cu tot.Acum am 44 de ani si as dori sa stiu cand se calculeaza pensia integrala si la ce varsta ?

Alte discuții în legătură

Conditii de pensionare MIRCEA AVASILOAIE MIRCEA AVASILOAIE Buna ziua ,am 55 de ani ,am lucrat 23 de ani,la grupa 1,dar sunt si subofiter in rezerva ,as intreba nu pot benificia de pensie daca nu am fost activ decit in ... (vezi toată discuția)
Cand pot iesi la pensie si din ce sistem, militar sau civil? stilpeanu stilpeanu Buna ziua, va rog sa-mi dati si mie un raspuns la urmatoarele: Am o vechime efectiva de 27 ani si 3 luni din care: - 1 an si 4 luni militar in termen - 19 ... (vezi toată discuția)
Pensie partial anticipata ContSters406430 ContSters406430 Buna seara ma intereseaza cum se calculeaza pensia cu grad de invaliditate 2 , sunt cadru militar cu 22 de ani serv.special grupa a 2 a,6 luni la an,ma ... (vezi toată discuția)