avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cand pot iesi la pensie si din ce sistem, militar sau ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cand pot iesi la pensie si din ce sistem, militar sau civil?

Buna ziua, va rog sa-mi dati si mie un raspuns la urmatoarele:
Am o vechime efectiva de 27 ani si 3 luni din care:
- 1 an si 4 luni militar in termen
- 19 ani subofiter activ jandarm din care
- 6 ani si 6 luni grupa 1 de munca
- 12 ani grupa 2 de munca
- 6 ani si 11 luni normal
As dori sa stiu cand pot iesi la pensie, daca mi se v-a considera pensie militara ca am lucrat in armata , si cat mi-ar mai trebui pentru a ma incadra in pensie la limita de varsta
Cel mai recent răspuns: stilpeanu , utilizator 10:48, 15 Aprilie 2014
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii de pensionare MIRCEA AVASILOAIE MIRCEA AVASILOAIE Buna ziua ,am 55 de ani ,am lucrat 23 de ani,la grupa 1,dar sunt si subofiter in rezerva ,as intreba nu pot benificia de pensie daca nu am fost activ decit in ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac sa trec de la pensia de invaliditate de gradul ii la pensia de serviciu anticipata ? ? laurfoca laurfoca Ma numesc Laurentiu V., am o intrebare la care multe persoane care ar trebui sa-mi raspunda, nu au un raspuns , ma refer la cei care lucreaza la cadre la ... (vezi toată discuția)
La ce varsta pot sa ma pensionez anticipat? misu2005s misu2005s am lucrat din anul1972 28 11 pina 27 02 1974 am facut armata dupa care am lucrat pina in anul 2003 27 10 din data de16 05 1983 pina la data de01 04 2001 am ... (vezi toată discuția)