buna seara, o intrebare...
un act semnat intr-un notariat, cu buletinul expirat de 2 luni de zile, inca din anul trecut (2015-2-16), e valabil ?
actul era pentru o proprietate, casa, mostenire, si a fost intocmit la o zi dupa inmormantarea batranului...deci EA, era si sub influenta situatiei...
va rog, daca imi puteti raspunde, ptr ca persoana respectiva a suferit ulterior foarte mult, din aceasta cauza...beneficiarul, cumnatul si si sora, lasand-o pe drumuri ulterior insarcinata, si cu un copil de 12 ani...
Da, in opinia mea, nu atrage nulitatea absoluta, dar hai sa presupunem ca ar fi o nulitate relativa,
asta are termen de invocare care este cam depasit, noi fiind acum in 2021.
Insa, sa va intreb si eu - De ce ati stat pana acum? Un motiv trebuie sa fi fost.
După atâția ani și -a adus aminte ca actul nu a fost întocmit, corect.La ce acte va referiți donație,contract de vanzare cumpărare,a primit banii etc.Acestea sunt lucruri importante nu ca era buletinul expirat.
nu am eu oficial nimic de aici, este vorba doar de o persoana foarte importanta pentru mine, pentru care a-si deschide proces de ar fi nevoie, si a-si face tot posibilul sa o ajut...dar intreb in prealabil, de este vreo sansa sa se intoarca aceasta decize,,,act