avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... act in notariat ???
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

act in notariat ???

buna seara, o intrebare...
un act semnat intr-un notariat, cu buletinul expirat de 2 luni de zile, inca din anul trecut (2015-2-16), e valabil ?
actul era pentru o proprietate, casa, mostenire, si a fost intocmit la o zi dupa inmormantarea batranului...deci EA, era si sub influenta situatiei...
va rog, daca imi puteti raspunde, ptr ca persoana respectiva a suferit ulterior foarte mult, din aceasta cauza...beneficiarul, cumnatul si si sora, lasand-o pe drumuri ulterior insarcinata, si cu un copil de 12 ani...
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 09:30, 7 Noiembrie 2021
Buletin expirat de 2 luni de zile, inca din anul trecut (2015-2-16)?
(2015-2-16) ce inseamna?
actul a fost semnat in 02.02.2016, cu buletinul expirat pe 01.12.2015....
imi cer scuze ca nu am formulat intrebarea cum trebuie
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Noiembrie 2021
gLa991, utilizator
Da, in opinia mea, nu atrage nulitatea absoluta, dar hai sa presupunem ca ar fi o nulitate relativa,
asta are termen de invocare care este cam depasit, noi fiind acum in 2021.
Insa, sa va intreb si eu - De ce ati stat pana acum? Un motiv trebuie sa fi fost.
După atâția ani și -a adus aminte ca actul nu a fost întocmit, corect.La ce acte va referiți donație,contract de vanzare cumpărare,a primit banii etc.Acestea sunt lucruri importante nu ca era buletinul expirat.

.
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Noiembrie 2021
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
nu am eu oficial nimic de aici, este vorba doar de o persoana foarte importanta pentru mine, pentru care a-si deschide proces de ar fi nevoie, si a-si face tot posibilul sa o ajut...dar intreb in prealabil, de este vreo sansa sa se intoarca aceasta decize,,,act

Alte discuții în legătură

Buletin expirat - consecinte valabilitate act autentic CRISTIAN CIRMACIU CRISTIAN CIRMACIU Buna seara. Care credeti ca sunt consecintele juridice care deriva din faptul ca, la incheierea unui contract de vanzare-cumparare autentic, vanzatorul a ... (vezi toată discuția)
Testament pe buletin vechi Valentina30 Valentina30 Am si eu o intrebare. Daca matusa mea a facut un testament si procura pentru o persoana (aceeasi in favoarea careia fost facut si testamentul) pe baza unui ... (vezi toată discuția)
Succesiune facuta fara instiintarea celuilalt mostenitor anicka anicka Buna seara, Cazul este urmator: Parintii mei si ai fratelui meu au decedat lasand in urma un apartament.In apartamentul cu pricina locuind fratele meu,el ... (vezi toată discuția)