avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, de cativa ani locuiesc la.parterul unui ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, de cativa ani locuiesc la.parterul unui ansamblu rezidential ...

Buna ziua, de cativa ani locuiesc la.parterul unui ansamblu rezidential cu curte privata si prevazut cf PUZ cu 3 locuri de parcare private pe partea curtii unde am situat apartamentul. Una dintre parcari se afla la nici macar 1m de unul dintre geamurile locuintei mele, fapt pe care mi l-am asumat in momentul in care am achizitionat apartamentul. Problema consta in faptul ca la momentul acesta in curte se parcheaza un numar de 6-7 autoturisme cele trei de drept pe locurile de parcare aferente si inca trei cateodata patru prin diferite locuri din incinta curtii, locuri care nu sunt destinate parcarii autovehiculelor, astfel ca m-am trezit dintr-o data cu masini parcate pe sub toate geamurile. Ce pot face in acest sens, deoarece mi se creaza un disconfort destul de mare datorita zgomotului si mirosului provenit de la autoturismele parcate pe sub geamuri mai ales ca nivelul parterului nu este unul inalt ci chiar jos, geamul apartamentului fiind la nivelul portierei autoturismului. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:15, 8 Noiembrie 2021
Fiind vorba despre ansamblu rezidential,proprietarii au dreptulcsa convina de comuna acord modalitatea decutilizare curte privata
Eventual,pentru disconfortul cu mirosul provenit de la autoturisme puteti sesiza oficial autoritatea comisariatului garzii de mediu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distanta minima legala a parcarilor fata de imobile pe proprietate privata robert25 robert25 Buna ziua, Locuiesc la parterul unui bloc nou dintr-un complex rezidential care este dotat cu parcare privata. Parcarea amenajata pe proprietatea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. locuiesc la parter si dezvoltatorul imobiliar de la ... micoriza2000 micoriza2000 Buna ziua. Locuiesc la parter si dezvoltatorul imobiliar de la care am cumparat apartamentul acum 5 ani, vinde locul de parcare lipite de fereastra mea ... (vezi toată discuția)
Parcare mmike mmike Buna ziua, as dori sa ma ajutati inr-o problema legata de parcarea de domiciliu si accesul spre aceasta parcare. Am un apartament situat la parter si as dori ... (vezi toată discuția)