Buna ziua, de cativa ani locuiesc la.parterul unui ansamblu rezidential cu curte privata si prevazut cf PUZ cu 3 locuri de parcare private pe partea curtii unde am situat apartamentul. Una dintre parcari se afla la nici macar 1m de unul dintre geamurile locuintei mele, fapt pe care mi l-am asumat in momentul in care am achizitionat apartamentul. Problema consta in faptul ca la momentul acesta in curte se parcheaza un numar de 6-7 autoturisme cele trei de drept pe locurile de parcare aferente si inca trei cateodata patru prin diferite locuri din incinta curtii, locuri care nu sunt destinate parcarii autovehiculelor, astfel ca m-am trezit dintr-o data cu masini parcate pe sub toate geamurile. Ce pot face in acest sens, deoarece mi se creaza un disconfort destul de mare datorita zgomotului si mirosului provenit de la autoturismele parcate pe sub geamuri mai ales ca nivelul parterului nu este unul inalt ci chiar jos, geamul apartamentului fiind la nivelul portierei autoturismului. Multumesc anticipat.
Fiind vorba despre ansamblu rezidential,proprietarii au dreptulcsa convina de comuna acord modalitatea decutilizare curte privata
Eventual,pentru disconfortul cu mirosul provenit de la autoturisme puteti sesiza oficial autoritatea comisariatului garzii de mediu
Parcare
mmike
Buna ziua, as dori sa ma ajutati inr-o problema legata de parcarea de domiciliu si accesul spre aceasta parcare.
Am un apartament situat la parter si as dori ... (vezi toată discuția)