avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1075 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... parcare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

parcare

Buna ziua, as dori sa ma ajutati inr-o problema legata de parcarea de domiciliu si accesul spre aceasta parcare.
Am un apartament situat la parter si as dori sa stiu care este distanta minima a unui drum de acces fata de apartament, precum si distanta la care poate fi amplasata parcare.
Precizez ca locuiesc intr-un ansamblu rezidential, iar prin dreptul geamurilor mele de pe o latura trece drumul de acces, iar prima masina parcata este la o distanta de cel mult 1 m de geam
Mai mult de atat locurile de parcare au fost vandute de constructor locatarilor din bloc cu titlu de propritate.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:40, 17 August 2015
Fiind vorba despre ansamblu rezidential,proprietarul terenului dispune utilizarea acestuia
In speta,spatiul de parcare probabil este prevazut in proiectul tehnic,autorizatie constructie,
certificat urbanism
In cazul expus se prezuma ca dvs va-ti dat acordul la achizitionarea apartamentului-cunoscand ca beneficiati si de spatiu de parcare,unde urmeaza sa fie parcate si alte auto
Daca intampinati neajunsuri generate de aproprierea spatiului cu destinatia de parcare,
zgomot,gaze esapament,eventual puteti sesiza autoritatea de sanatate publica

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indrumare Silviu_11 Silviu_11 Locuiesc intr-un ansamblu rezidential din Militari, apartamentul se afla la parter. Dezvoltatorul a amenajat intre blocuri locuri de parcare, Aceste locuri de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, de cativa ani locuiesc la.parterul unui ansamblu rezidential ... mmike mmike Buna ziua, de cativa ani locuiesc la.parterul unui ansamblu rezidential cu curte privata si prevazut cf PUZ cu 3 locuri de parcare private pe partea curtii ... (vezi toată discuția)
Strada noua la 1.2m de geam .buna ziua. am o problema cu cei de la primarie careia nu ii gasesc ... z3usss z3usss Buna ziua. Am o problema cu cei de la Primarie careia nu ii gasesc rezolvare. Acum circa 6 luni au decis ca ar trebuie reamenajata zona ,au facut parcari iar ... (vezi toată discuția)