avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Indrumare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Indrumare

Locuiesc intr-un ansamblu rezidential din Militari, apartamentul se afla la parter. Dezvoltatorul a amenajat intre blocuri locuri de parcare, Aceste locuri de parcare sunt perpendicular pe peretele apratamentului. Locuri de parcare pot fi inchiriate sau cumparate. Problema e ca masinile sunt parcate la 10-15 cm de perete si cand sunt pornite, gazele de esapament si zgomotul motorului ma deranjeza foarte tare, Nu mai vorbesc de faptul ca nu pot avea acces la ferestre. Mentionez ca parcarea se face asa aproape de perete deoarece asa a demarcat dezvoltatorul locurile de parcare. In speranta ca primesc un raspuns, va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Aprilie 2018
Silviu_11, utilizator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 10:19, 21 Aprilie 2018
Exista norme juridice din materia dreptului mediului si al sanatatii, dar si reglementari aplicabile prin urbanismul local, care vizeaza o distanta minima fara de bloc, fata de ferestre in cazul acestor locuri de parcare (nu mai stiu exact distanta, undeva la 2-4 metri, dar in niciun caz 15 cm), insa desigur, niciun dezvoltator nu respecta asa ceva (in Romania). Daca fizic nu exista loc pentru ca masinile sa fie mutate mai departe de ferestre, va luptati cu morile de vant. Desigur, pentru o analiza a situatiei in concret, puteti sa contactati un avocat ca sa stati linistit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare mmike mmike Buna ziua, as dori sa ma ajutati inr-o problema legata de parcarea de domiciliu si accesul spre aceasta parcare. Am un apartament situat la parter si as dori ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. locuiesc la parter si dezvoltatorul imobiliar de la ... micoriza2000 micoriza2000 Buna ziua. Locuiesc la parter si dezvoltatorul imobiliar de la care am cumparat apartamentul acum 5 ani, vinde locul de parcare lipite de fereastra mea ... (vezi toată discuția)
Parcare catalintanase catalintanase buna ziua locuiesc intr-un amsamblu rezidential,si am o problema cu parcarile;acestea sunt facute langa bloc,iar tot gazul care iese pe esapament, intra la ... (vezi toată discuția)