avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... parcare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

parcare

buna ziua
locuiesc intr-un amsamblu rezidential,si am o problema cu parcarile;acestea sunt facute langa bloc,iar tot gazul care iese pe esapament, intra la mine in casa,mai ales cand se parcheaza cu spatele,catre bloc;am uitat sa mentionez ca stau la parter,iar acesta este foarte jos;stiu ca exista un ordin al ministrului sanatatii ,care spune ca distanta trebuie sa fie de minim 5 metri de la ferestra,ce pot face in acesta situatie;X-(
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:05, 14 Februarie 2015
Avand in vedere ca este vorba despre ansamblu rezidential,este problema care o puteti solutiona numai la nivelul imobilului,conditionat de interesul si intelegerea proprietarilor de masini,de aranjarea spatiului de parcare in suprafata rezidentiala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indrumare Silviu_11 Silviu_11 Locuiesc intr-un ansamblu rezidential din Militari, apartamentul se afla la parter. Dezvoltatorul a amenajat intre blocuri locuri de parcare, Aceste locuri de ... (vezi toată discuția)
Parcare mmike mmike Buna ziua, as dori sa ma ajutati inr-o problema legata de parcarea de domiciliu si accesul spre aceasta parcare. Am un apartament situat la parter si as dori ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. locuiesc la parter si dezvoltatorul imobiliar de la ... micoriza2000 micoriza2000 Buna ziua. Locuiesc la parter si dezvoltatorul imobiliar de la care am cumparat apartamentul acum 5 ani, vinde locul de parcare lipite de fereastra mea ... (vezi toată discuția)