avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general descarcare gestiune
Discuție deschisă în Contabilitate în general

descarcare gestiune

cum fac inregistrarile la sfarsitul lunii?
descracrea de gestiune mai exact..
Cel mai recent răspuns: Cosmin Antohe , Contabil 19:11, 11 Ianuarie 2010
Sunt multe variabile necesare a ne oferi pentru a va putea raspune.

Daca va referiti la descarcarea marfurilor vandute trebuie sa precizati:
- evidenta marfurilor se face la pret cu amanuntul (en-detail) sau cu ridicata (en gros)?
- inventar intermitent sau inventar permanent?
- ce metoda de descarcare utilizeaza societatea (FIFO, LIFO, CMP)?

Este o intreaga literatura de specialitate ce dezbate acest subiect, din pacate nu pot recomanda decat sa apelati la o carte de contabilitate (capitolul Contabilitatea Stocurilor). Cred ca ve-ti obtine mult mai mult decat sperati sa va putem raspunde pe acest forum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Descarcare de gestiune costicul costicul Am o problema.Cum se face descarcarea de gestiune , avand un stoc de 30000 ron? Nu mai am nici o alta suma.Ma puteti ajuta?Se poate face asta? (vezi toată discuția)
Evidenta contabila stocuri scorus69 scorus69 Buna ziua se poate tine evidenta contabila la o microantreprindere care face comert cu ridicata, ,,operativ valoric,, cu descarcare de gestiune lunar pe baza ... (vezi toată discuția)
Reglare stoc ioana b ioana b am nevoie urgent de un raspuns. cum pot sa-mi reglez stocul daca am un produs care imi apare pe lista de inventar cu +1buc la un pret x si acelasi produs la ... (vezi toată discuția)