avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 336 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodia fetei
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodia fetei

Buna ziua! Vin si eu cu o problema. Eu si fostul iubit am fost impreuna 2 ani de zile, a rezultat o fetita de un an si o luna. Noi doi nu suntem casatoriti, fata este pe numele lui, a recunoscut-o. Niciunul din noi nu munceste la momentul de fata. De la inceputul relatiei de cand eram eu gravida cu el mi-a furat aurul(pot gasi un martor), m-a batut(nu am dovezi), m-a inselat(am conversatia cu fata respectiva), bea foarte mult. Si in seara in care am nascur a pierdut toti banii la aparate, minte, ma injura, ma jigneste si oe mine si pe fata. Acum s-a imprumutat de bani peste tot pe motiv ca nu are fata lapte, el nu ii ia nimic fetei, mie nu-mi da bani. Nu sta cu noi nu m-a ajutat niciodata cu nimic, nu i-a schimbat un pampers niciodata, nu i-a dat niciodata sa manance. Dati-mi un sfat ce as putea face sa castig custodia totala a fetei. Ca el sa mu se mai poata lega de nimic si sa pot pleca cu fata sa nu am nevoie de el, nu vreau nimic de la el. Daca nu muncesc nici eu nici el, nu am dovada de venit, ce pot face? Stau cu parintii mei, plus alocatia fetei si ei ma ajuta cu orice. Fata nu are inca 2 ani asa ca eu nu stiu ce sa fac? Ca nu mai suport…

Alte discuții în legătură

Dobandirea custodiei minorului de catre tata catacata2011 catacata2011 am o fetita dintr-o relatie de concubinaj,are doar 2 ani si 4 luni,,,vreau sa cer custodia fetitei in instanta,,am foarte multe dovezi impotriva fostei ... (vezi toată discuția)
În ce condiții îmi pot pierde copilul? Diannnna Diannnna Buna ziua, am 20 de ani, sunt necasatorita, am un copil minunat in varsta de 4 luni, care este pe numele fostului concubin. Problema este urmatoarea.. el m-a ... (vezi toată discuția)