avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere pt. vatamare corporala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere pt. vatamare corporala

Va rog frumos sa-mi spuneti cum trebuie procedat daca sunt acuzata de vatamare corporala si costernata de cele scrise in plangere, sa stau de vorba cu acea persoana intreband-o ce intentii are pentru ca a scris ca inca nu a stabilit cuantumul daunelor solicitate.
De asemenea, doresc sa ma sfatuiti cum sa procedez in cazul in care se ajunge la o intelegere amiabila pentru a putea fi siguri de retragerea plangerii penale, daca ajungem la un consens. La discutie am nevoie de un martor. Care ar fi cel mai indicat?

Va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: ContSters47798 , utilizator 18:56, 13 Ianuarie 2010
Persoana care a facut plangerea impotriva dvstra are scos un certificat medical ? Altfel nu va poate acuza de vatamare corporala !Cazul ar intra mai degraba la infractiunea de loviri sau alte violente! In schimb, daca are un certificat medical , si vreti sa ajungeti la intelegere, mergeti impreuna la politie, isi retrage plangerea de fata cu dvstra apoi mergeti la un notar si ii platiti contravaloarea daunelor cerute de acesta, iar persoana in fapt va inmaneaza certificatul medico legal !
O zi buna
Cate zile de ingrijire medicala are partea vatamata?
Ultima modificare: Luni, 11 Ianuarie 2010
Veronica Popescu, Avocat
Persoana respectiva are doua zile de tratamente medicale inscrise in Certificatul Medico-Legal.
art. 180 Cod penal - lovire si alte violente. Si ce pretentii are de la dvs?
Inca nu s-a gandit la un cuantum al daunelor. Intelegerea cum se face, intre avocati, sau cum? Va rog frumos sa-mi spuneti. Va multumesc mult.

Alte discuții în legătură

Bataie sultanoiu ionela sultanoiu ionela daca cineva a dat un pumn lu taicasu, acesta cei poate face? poate sa faca plangere penala ptr vatamare corporala? (vezi toată discuția)
Se mai poate rezolva..? dandi dandi Acum am vorbit cu ea ne-am inteles, cu ceva timp a avut loc un scandal,in barul meu.Unul dintre scandalagii s-a inteles cu o tipa ,ca ea sa depuna plangere ... (vezi toată discuția)
Lovire sau alte violente br_nicku br_nicku am citit pe un alt forum urmatoarea afirmatie \"[i]Pentru infractiunea de lovire si alte violente este necesar un certificat medico-legal care sa ateste ... (vezi toată discuția)