avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua, am lucrat în Italia 18 ani , am incercat ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua, am lucrat în Italia 18 ani , am incercat să intru ...

Bună ziua, am lucrat în Italia 18 ani , am incercat să intru la INPS să văd anii de contbuții dar neavând pinul nu reușesc, întrebarea mea este cum a-și putea să obțin un document cu anii de contbuții in Italia, vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: g170471uav , utilizator 11:42, 17 Ianuarie 2023
cea mai buna solutie este sa faci o deplasare pana la inps de pe raza orasului in care ai lucrat.din italia.acolo poti obtine noul pin pt. accesare site inps italia.
Cu aceiași problema m-am confruntat și eu.solutia..o minivacanta la roma și o vizita la IMPS.conditia este însă să aveți acte italiene valabile,în caz contrar lucrurile se complica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie din italia. Imparatul Imparatul Mama lucreaza in Italia de vreo 4 ani de zile cu carte de munca si cu acte de identitate italiena. Copii sunt aici cu bunica lor, in Romania. Beneficiaza din ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - munca la negru in italia laurarux laurarux am avut si eu o problema de munca dar nu in tara,in italia si as vrea sa stiu daca martorii ce au lucrat cu mine au ceva consecinte neavand nici ei contract.am ... (vezi toată discuția)
Dreptul la pensie internațională Raisa Gâlcă Raisa Gâlcă Buna ziua! D-na Simona Voiculescu, din articolul D-stre despre pensiile internaționale 2018, am înțeles, că România are și cu Moldova acord bilateral pe ... (vezi toată discuția)