avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua!avem un copil care pe 8 luna aceasta a ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua!avem un copil care pe 8 luna aceasta a împlinit 2 ...

Bună ziua!avem un copil care pe 8 luna aceasta a împlinit 2 ani ,în aprilie 2021 am născut cel de al doilea copil ,am luat indemnizatie pentru primul copil și un coeficient pentru cel de al doilea pana la împlinirea de 2 ani ai copilului cel mare .
Soțul a luat luna tatălui pentru copilul cel mare in perioada 08.10-08.11 2021,eu am depus dosarul pentru a primi indemnizatia cu cel de al doilea copil pe 5 08 2021,însă ieri au intrat indemnizatia și coeficientul întregi ,deși atunci când am depus dosarul am întrebat dacă trebuie sa depun vreo cerere de suspendare a indemnizatie și mi s a spus ca nu este nevoie ,,soțul încă nu a primit indemnizatia ,probabil ca luna următoare,ne am gândit ca poate este dreptul lui ,dar el a dat contul bancar al lui .Credeți că este cazul de restituire a banilor și dacă da se poate în rate ,pentru ca nu o sa îmi pot permite sa restitui toți banii odată.Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:49, 9 Noiembrie 2021
Ati intrebat la AJPIS sau la Primarie?
Ultima modificare: Marți, 9 Noiembrie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua!vreau sa stiu de cand se ia coeficientul de suprapunere ... Vacarus Andreea Vacarus Andreea Buna ziua!Vreau sa stiu de cand se ia coeficientul de suprapunere a ccc ,am nascut cel de al doilea copil in 29 aprilie 2021 ,primul copil urmând să facă ... (vezi toată discuția)
Acordare indemnizatie pentru al 2-lea copil juliagrim juliagrim Sunt insarcinata si trebuie sa nasc in ianuarie 2015. Am un copil de 2 ani si 4 luni (nascut in Aprilie 2012), cu care sunt in al 3-lea an de ingrijire (e cu ... (vezi toată discuția)
Plata indemnizatie crestere copil florentin1 florentin1 Buna ziua, Am nascut in data de 11.09.2012 si am optat pt concediul de crestere copil timp de 1 an.Sotul meu a refuzat efectuarea obligatorie a lunii ... (vezi toată discuția)