avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua!Vreau sa stiu de cand se ia coeficientul de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua!Vreau sa stiu de cand se ia coeficientul de suprapunere ...

Buna ziua!Vreau sa stiu de cand se ia coeficientul de suprapunere a ccc ,am nascut cel de al doilea copil in 29 aprilie 2021 ,primul copil urmând să facă doi in 8 noiembrie 2021,deci acel coeficient in valoare de 1250 lei o sa il iau începând din mai (pe 10 mai a fost depus dosarul) pana in octombrie?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:36, 16 Iunie 2021
Incepand cu luna mai.
Si o sa iau inclusiv si luna lui octombrie sau doar pana in septembrie, în i noiembrie primul copil face 2 ani,va multumesc!
Tatal a beneficiat de CCC pentru cei doi copii?
Nu a beneficiat de ccc la niciunul ,doar de cele 5 zile de la stat si inca 5 zile date la cursul de puericultura!
În acest caz perioada se reduce cu 2 luni. Însă întrebați și la AJPIS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua!am un copil care împlinește vârstă de 2 ani oe ... Vacarus Andreea Vacarus Andreea Bună ziua!Am un copil care împlinește vârstă de 2 ani oe 8 noiembrie anul acesta ,iar in aprilie am născut un bebe ,ceea ce înseamnă că am beneficiat ... (vezi toată discuția)
Buna seara!am o nelămurire! sunt in ccc cu primul bebe,acesta ... Vacarus Andreea Vacarus Andreea Buna seara!Am o nelămurire! Sunt in ccc cu primul bebe,acesta împlinește 2 anișori in noiembrie 2021,ulterior am aflat că sunt însărcinată, data ... (vezi toată discuția)