avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua . Am si eu o intrebare referitoare la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua . Am si eu o intrebare referitoare la graficul de lucru ...

Buna ziua . Am si eu o intrebare referitoare la graficul de lucru pentru servciul de paza - permanent . Exemplu : pentru luna noiembrie 2021 graficul pentru un angajat este in forma urmatoare: pe data de 1 si 2 a fost in CM , pe 3 si 4 liber , 5 si 6 schimbul 1 , 7 si 8 schimbul 2, 9 si 10 sch 3, 11 si 12 liber, 13 si 14 sch 1, 15 si 16 sch 2, 17 si 18 sch 3, 19 si 20 liber,21 si 22 sch 1 , 23 si 24 sch 2, 25 si 26 sch 3, 27 si 28 liber 29 si 30 sch 1, - .....precizez ca angajatul are norma intreaga 8/40 inegal iar conform regulamentului intern are program 8/12 ore zilnic inclusiv simbata, duminica si sarbatori legale .... beneficiaza de sporurle legale de noapte zile de weekend si de sarbatori legale. Datorita graficului realizeaza 176 ore lucrate dar luna are 168 . Este necesar acordul salariatului?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:07, 17 Martie 2024
Depinde ....dacă cele 8 ore lucrate în plus sunt în zile de sărbători legale/ zile de repaus saptamanal atunci nu trebuie acordul salariatului.
cele 8 ore sunt in data de 30 noiembrie ,zi de sarbatoare legala - sf. Andrei .... multumesc
Buna ziua, la program de 24 ore cu 48 ore libere stiu ca este in codul muncii legea, ca avem dreptul de a ne odihni 4 ore, dar nu cunosc numarul legii, paragraf, articol si as dori sa le stiu, multumesc anticipat de raspuns
Nu exista text de lege pentru asa ceva .
Ultima modificare: Duminică, 17 Martie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalitate program 12/24 - 12/48 Elena_Denisa Elena_Denisa Buna ziua, am nevoie de ajutor... in exprimare #-o Cum explic cuiva de ce nu e legal 12/24... si atat si ca trebuie sa fie 12/24, 12/48, va rog? (vezi toată discuția)
Plata orelor suplimentare si orelor lucrate in zile de sarbatoare legala naepot naepot Buna ziua, Ma intereseaza sa stiu cum este legal sa se faca plata unui salariat care a realizat ore suplimentare si ore in zi de sarbatoare legala. Ex. luna ... (vezi toată discuția)
Program de lucru inegal, salariu orar? adi_stanculescu adi_stanculescu Caut raspuns la urmatoarea problema: Caut solutie la urmatoarea problema: Societate cu angajati cu norma intreaga 8 ore/zi program de lucru inegal conform ... (vezi toată discuția)