avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dreptul muncii ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dreptul muncii Buna ziua, angajatorul meu mi-a promis contract nedeterminat ...

Buna ziua,
angajatorul meu mi-a promis contract nedeterminat dupa o perioada de 3 luni insa si pentru a4a luna de lucru am primit tot act aditional pt o luna.
Este legal? HR spune ca s-a ridicat restrictia de maxim 3 contracte pe perioada determinata.
De asemenea as vrea sa stiu de ce drepturi nu benefieciez, in comparatie cu un contract pe perioada nedeterminata
La un astfel de contract pe perioada determinata de o luna, mai exista si preaviz sau se incheie cu data incheierii contractului.
Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 10 Noiembrie 2021
lcojocaru, utilizator

Alte discuții în legătură

Contract de munca pe perioada nedeterminata carolina0502 carolina0502 Buna ziua, Am nevoie de o clarificare in ceea ce priveste contractul de munca pe perioada nedeterminata. Sunt anagata a unei companii multinationale ... (vezi toată discuția)
Angajare contract nedeterminat si incetare cu prelungire pe contr. determinat de 2 luni claudiughebauer1975 claudiughebauer1975 Buna ziua, Am o problema de munca la o companie, dupa ce am fost angajat pe contract nedeterminat cu 3 luni de proba in ultimile 3 zile sefa de la HR si ... (vezi toată discuția)
Litigiu munca - act aditional SWS SWS Buna ziua, Am un contract incheiat pe perioada nedeterminata (nu mai sunt in perioada de proba) si acum 2 saptamani am demisionat. Sunt in prezent in ... (vezi toată discuția)