avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 357 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fișa postului pentru un angajat \'\'bun la toate\"! ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fișa postului pentru un angajat ''bun la toate"! Bună seara! ...

Fișa postului pentru un angajat ''bun la toate"!
Bună seara!
Vă rog mult să mă ajutați cu fișa postului pt.un viitor angajat într-o mică bază sportivă(2 terenuri de sport),câtă vreme ar trebui să fie și îngrijitor , amenajator, casier și ce mai este nevoie( se încadrează în cele 8 ore de muncă pe zi) și se pricepe la multe! Mă gândesc să-l încadrez la ''administrator bază sportivă,dar nu știu dacă este bine(aștept un sfat,vă rog)! Mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Dilema IORDAN ELENA IORDAN ELENA buna seara, va rog sa-mi spuneti daca angajatorul meu (statul) ma poate obliga in vreun fel sa semnez un act in care mi se da in gestiune tot \"locul de ... (vezi toată discuția)
Chemat la serviciu in afara orelor de program antin antin ce act normativ se incalca in ceea ce priveste functionarul public prin faptul ca seful impune angajatiilor ca in timpul liber sa vina la diferite sedinte ... (vezi toată discuția)
Probleme legate de contractul de munca ContSters66930 ContSters66930 Am o intrebare... 1.Se fac in curand 4 ani de cand lucrez in cadrul unei companii private. Nici pana in ziua de azi nu mi s-a dat vre-o copie la contractul ... (vezi toată discuția)