avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara, Ma puteti ajuta cu un paragraf din care sa ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara, Ma puteti ajuta cu un paragraf din care sa se mentioneze ...

Buna seara,

Ma puteti ajuta cu un paragraf din care sa se mentioneze noile obligatii introduse in scopul facilitarii inregistrarilor in Revisal, in conditiile H.G. nr. 905/2017, spre exemplu obligatia de a comunica motivul unei absente de la programul de lucru in primele 3 zile'' ?

Multumesc mult,
Nicoleta
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 21:32, 10 Noiembrie 2021
Nu exista asa ceva în legislație.. obligatia de a comunica motivul unei absente de la programul de lucru in primele 3 zile.
Ultima modificare: Miercuri, 10 Noiembrie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent - suspendare cim pt absenta Alexandra Ilie Alexandra Ilie Buna dimineata, Am urmatoarea nelamurire: daca de exemplu vineri 17.01.2020 nu s-a prezentat la munca 1 salariat si nici astazi, maine va veni la munca, ... (vezi toată discuția)
Poate asociatia sa depuna cerere la itm pentru depunerea declaratiilor ... AdrianaMorosan AdrianaMorosan Poate Asociatia sa depuna cerere la ITM pentru depunerea declaratiilor REVISAL de catre administrator contabil (vezi toată discuția)
Detasare transnationala irina sol irina sol Buna ziua, ma poate informa cineva cu detalii in ce priveste detasare personal in Germania la o firma din Romania cu punct de lucru in Germania. Cei de la ITM ... (vezi toată discuția)