avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Poate Asociatia sa depuna cerere la ITM pentru ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Poate Asociatia sa depuna cerere la ITM pentru depunerea declaratiilor ...

Poate Asociatia sa depuna cerere la ITM pentru depunerea declaratiilor REVISAL de catre administrator contabil
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:59, 16 Februarie 2021
Potrivit art.2 alin.6 din H.G. nr.905/2017, modificata si completata, completarea si transmiterea registrului se face de catre una sau mai multe persoane nominalizate prin decizie scrisa de catre angajator, situatie in care angajatorul nu are obligatia de a depune la inspectoratul teritorial de munca documente in acest sens.

In situatia in care este externatizat serviciul de completare si transmitere a datelor in registru, atunci asociatia va depune la ITM o notificare despre incheierea contractului de prestari servicii , precum si datele de identificare ale prestatorului, in termen de 3 zile lucratoare de la data incheierii contractului de prestari de servicii.
Prestatorul trebuie sa aiba cod CAEN 7380 principal?
Nu exista o astfel de conditie in legislatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine poate transmite revisal-ul? denisa2011 denisa2011 Buna ziua, HG 500/2011: (5) Completarea si transmiterea registrului se fac de catre una sau mai multe persoane nominalizate prin decizie scrisa de catre ... (vezi toată discuția)
Persoana imputernicita ptr transmitere revisal Ella_Gabriela Ella_Gabriela Buna ziua, Va rog spuneti-mi daca pot nominaliza sa transmita Revisal(Registrul de Evidenta a Salariatilor), prin decizie bineinteles, orice salariat cu ... (vezi toată discuția)
Decizie operare in revisal carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! Nu mai tin minte daca decizia pt operare in Revisal am depus o si la ITM ? ... (vezi toată discuția)