avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sunt cadru militar in activitate si am fost repartizat ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sunt cadru militar in activitate si am fost repartizat la 400km ...

Sunt cadru militar in activitate si am fost repartizat la 400km de localitatea in care locuiesc, am dreptul, din ce stiu eu, la 3 zile permisie pentru vizitarea familie. Stie cineva hotararea prin care se atesta acest lucru ?... sau daca este altcumva vreau sa stiu. Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Cum as putea sa combat termenul de domiciliu? andreigirod andreigirod Am o speta ce doresc a fi lamurit deoarece nu mi se pare in regula ce mi s-a intamplat. Care este diferenta dintre domicilu si domiciliu flotant? Si cum as ... (vezi toată discuția)
Vreau sa dau in judecata mapn Costyyy Costyyy Vreau sa dau in judecată MApN și vreau să știu dacă am câștig de cauză Sunt cadru militar activ am terminat o școala militară și am fost ... (vezi toată discuția)
Indemnizatii de chirie militari GELUBOTA GELUBOTA Buna ziua.As avea si eu o intrebare.Eu spre exemplu ma incadrez la conditiile prevazute de Hotararea 1867/2005respectiv Art. 3. - (1) Cadrul militar in ... (vezi toată discuția)