avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vreau sa dau in judecata MApN
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vreau sa dau in judecata MApN

Vreau sa dau in judecată MApN și vreau să știu dacă am câștig de cauză
Sunt cadru militar activ am terminat o școala militară și am fost repartizat la 500km de casă unde chiria pe care mi-o dau ei îmi asigura 50%din plata chiriei efective plus k sunt departe și de familie
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:25, 12 Septembrie 2017
In acest sens, formulati cerere de chemare in judecata .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuarea locatarilor dintr-un imobil recent achizitionat most_wanted most_wanted Suntem 2 familii, locuim intro casa nationalizata de 50 ani, a fost retrocedata, iar ulterior vanduta. acum proprietarul vrea sa ne evacueze(fortata sau prin ... (vezi toată discuția)
Chirii cadre militare ContSters60933 ContSters60933 BUNA ZIUA Mentinez ca sunt cadru militar in activitate si va rog sa ma ajutati cu un sfat . am obtinut acum 10 ani o locuinta ANL cererea fiiind depusa de ... (vezi toată discuția)
Chirie cadru mapn ContSters293442 ContSters293442 buna ziua am o intrebare legata de compensatie de chirie in MAPN dupa ultimile reglementari in vigoare un cadru militar are dreptul la compensatie de chirie ... (vezi toată discuția)