Buna dimineata, am un vecin de apartament care in afara de faptul ca toata ziua urla, nici macar noaptea nu doarme vorbid continuu destul de tare, fapt care ma deranjeaza enorm . Ce pot sa fac??
nicolaevciuca
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Buna dimineata,legal exita firma care inregistreaza nivelul de zgomot adica decibeli[nu stiu cum se numeste] pe care o platesti dumneata sa vina si sa constate,dar mai mult ca sigur 'urlatul' vecinului nu depaseste limita de zgomot admisa. Constructiv poti antifona o camera , dar preturile actuale sunt foarte mari......Legal nu puteti face nimic
ynocentta
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Problema cu disconfortul fonic in imobile de locuit in comun este des intalnita fiind generata inclusiv de structura,
materialele de constructie utilizate,vechimea imobilului
Exista autoritate nationala in domeniu -respectiv agentia pentru protectia mediului care detine baza tehnica zoometre cu care masoara pragul fonic admis in spatii cu destinatia de locuinta
Initial sesizati oficial politia teritoriala care daca se confirma cele sesizate pot dispune sanctiuni
Tulburare liniste
khl_lorica
Buna seara, apelez la dvs deoarece si la aceasta ora (20.50) un vecin isi repara masina pe strada cu mult zgomot. Locuim intr-o zona cu case apropiate si l am ... (vezi toată discuția)