avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Urmează sa plec în țară pe 16 nov. Iar pe data de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Urmează sa plec în țară pe 16 nov. Iar pe data de 23 sunt ...

Urmează sa plec în țară pe 16 nov. Iar pe data de 23 sunt chemat în instanță la un proces penal. Problema este ca este intrata în vigoare carantina în Romania practic n o sa ma pot prezenta la proces fiind în carantină. Ce este de făcut?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 11:26, 11 Noiembrie 2021
~ Conținut șters la cerere ~
Da, situatia este complicata.
Înțeleg ca sunteți nevaccinat.

Nu se poate ieși din carantină pentru a merge la instanta.
Daca faceți asa, instanta va constata ca ati incalcat legea și riscati noi probleme penale.

Vedeți ce zice avocatul dvs.
Trebuie gândit în concret.
Ultima modificare: Joi, 11 Noiembrie 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

Vaccinul îl fac vineri pe 12, acum mi a venit rândul pe lista de vaccinare și as avea 10 zile de la vaccinare pana la data procesului doar ca pana în 17 ce plec din Germania nu am decât 6 zile de la vaccinare. Am auzit ca este o soluție cu test PSR pentru a nu întra în carantina
CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Da, situatia este complicata.
Înțeleg ca sunteți nevaccinat.

Nu se poate ieși din carantină pentru a merge la instanta.
Daca faceți asa, instanta va constata ca ati incalcat legea și riscati noi probleme penale.

Vedeți ce zice avocatul dvs.
Trebuie gândit în concret.

Nu rezolva problema testul PCR din câte știu eu dar trebuie verificat suplimentar.
Virusul are o perioada de incubație de 15 zile.
Azi sunteți negativ și peste 4 zile sunteți pozitiv.
Ultima modificare: Joi, 11 Noiembrie 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ar fi corect un act normativ prin care sa plătească statul ... CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Ar fi corect un act normativ prin care sa plătească statul testele PCR negative, iar pe.cele pozitive sa le plătească cei infectati cu Covid-19? Ma ... (vezi toată discuția)
Carantina coronavirus buna ziua , la sfârșitul lunii vreau sa merg in românia dintr-o ... IULIA-IULIA IULIA-IULIA Buna ziua , La sfârșitul lunii vreau sa merg in România dintr-o țara încadrată in zona roșie cu soțul vaccinat, eu și fetița de 6 ani nevaccinate ... (vezi toată discuția)
Ce dovezi științifice exista ca cei vaccinați împotriva covid-19 ... CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Ce dovezi științifice exista ca cei vaccinați împotriva Covid-19 nu transmit virusul daca sunt infectati după momentul vaccinării? Formulez aceasta ... (vezi toată discuția)