avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Eu am fost vaccinat pe data de 2 septembrie cu doza a ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Eu am fost vaccinat pe data de 2 septembrie cu doza a doua Pfizer ...

Eu am fost vaccinat pe data de 2 septembrie cu faza a doua phaizer si mi s-a spus ca nu am dreptul la tichete cu toate ca ministrul a spus ca v-a primi toata lumea dupa 31/08/2021 , cind a aparut in m.o. , am dreptul sau nu , cine minte ?
Ultima modificare: Miercuri, 24 Noiembrie 2021
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: corneliuboghian , utilizator 14:15, 12 Noiembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua

Vor beneficia de vouchere toate persoanele care s-au imunizat după intrarea în vigoare a ordonanței de urgență care prevede acordarea voucherelor în valoare de 100 lei pentru persoanele vaccinate anti-COVID 19 cu schema completă, respectiv începând cu data de 03 septembrie 2021.

[ link extern ] /
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este data o lege în ziua când ești la munca și ești programat ... Magie1 Magie1 Este data o lege în ziua cînd ești la munca și ești programat la vaccinare angajatorul este obligat să îți de-a o zi libera plătită și justifici cu ... (vezi toată discuția)
M-am vaccinat cu schema completa si nu primesc tichetul de masa. ... DamianRadu DamianRadu Pe data de 2 septembrie m-am vaccinat cu schema completa. De atunci tot astept sa primesc acel tichet valoric de 100 de lei. Am fost sa intreb de el la centrul ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, Întrebare privind tichete acordate vaccin covid. ... aurelianrima@gmail.com aurelianrima@gmail.com Bună ziua, Întrebare privind tichete acordate Vaccin Covid. Cele 2 doze le-am făcut luna 4 și luna 5 Doza Boster (doza 3) luna 11, toate în anul ... (vezi toată discuția)