avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara, am o intrebare. Bunicul decedat in urma cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara, am o intrebare. Bunicul decedat in urma cu 25 de ...

Buna seara, am o intrebare.
Bunicul decedat in urma cu 25 de ani proprietar al casei (bun personal avut inaintea casatoriei cu bunica) bunica este inca in viata. Cei doi copii ai lor ambii decedati (Costel d.1993/Marcel d.2013), acestia au la randul lor: Marcel 1 fiica - Costel 2 copii - Nici o succesiune dezbatuta in toti anii.
Poate bunica sa faca acte de proprietate unuia dintre nepoti fara acordul celorlalti?
Cel mai recent răspuns: Vic2018 , utilizator 17:56, 11 Noiembrie 2021
~ Conținut șters la cerere ~
Care sunt demersurile, imi puteti spune?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire !!! ContSters110753 ContSters110753 Buna seara !!! Un sfat..un ajutor daca se poate !!! :( Eu locuiesc in casa bunicilor (decedati) din partea mamei....bunicii au avut 4 copii in viata ... (vezi toată discuția)
Succesiune la notar fara toti mostenitorii mary6 mary6 Buna dimineata. In anul 2000 a decedat bunica mea din partea tatalui, aceasta avand 4 copii mostenitori,implicit tatal meu.In anul 2006 ulterior decesului ... (vezi toată discuția)
Drepturi autor - comercializare muzica BogdanB85 BogdanB85 Buna seara. Nu stiu daca ma adresez in locul potrivit, dar deocamdata am o intrebare: Ce trebuie sa faca urmasii unui artist decedat ca sa poata beneficia de ... (vezi toată discuția)