avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua ! Am nevoie de un sfat de la Dvs in calitate ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua ! Am nevoie de un sfat de la Dvs in calitate de avocat. ...

Buna ziua ! Am nevoie de un sfat de la Dvs in calitate de avocat.
Am intalnit un baiat pe insta ( major ) care era "antreprenor " si investea la bursa bani ai noștri si care ne promitea ca ne da X5 minim banii investiți de noi ( suma mea a fost de 400 de lei) m am hotărât sa investesc, i am trimis bani in cont la brd ( chitanța nu o mai am dar o pot scoate din nou de la banca ) dupa care am asteptat săptămâni sa mi zica cum sta cu investiția nu mi a rapsuns.. dupa un timp s a gandit sa raspunde cu chin si mi a spus ca a ajuns la suma de 730 de lei si i am spus bine, vreau sa ii retrag, mi a spus ca a facut cererea si ca durează intre 3-7 zile lucrătoare.. am asteptat sa treaca minim 7 zile... deja trecuseră 2 săptămâni si tot i am dat mesaje pe Instagram .. l am rugat in fel si chip sa mi răspundă la mesaje si nimic.. i am dat peste 10 mesaje si i am zis ca e bataie de joc deja si mi a rapsuns intr un final si arogant ca el nu e la comanda mea si i am spus normal ar fii sa informezi lumea cum merge cu investiția fiindca sunt banii oamenilor... si i am spus, imi vreau cei 400 de lei inapoi si restu de 300 si ceva cat a fost plusul de la investiție sa si păstreze numai sa mi dea Bani si nu mi a mai rapsuns, in cazul accesta ce pot sa fac eu ? Menționez ca nu am semnat vreun contract sau ceva dar am mesajele!!
Va rog sa mi dati sfaturi. O zi frumoasa sa aveti
Cel mai recent răspuns: CRIMO , utilizator 16:12, 15 Noiembrie 2021
6 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ai fost pacalit investitorii si specialistii de bursa nu se caută pe,,, insta",nu se dau bani fără a se semna un contract etc.Ar trebui.luata ca 0 lecție teapa ..Solutia este plângere penală la politie pt savarsirea infractiunii de inselaciune.
Este clar inselaciune, Dar pe viitor trebuie sa va ganditi ca e imposibil sa vi se dea x5 suma investita. Deci ceva ar fi trebuit sa va dea niste semnale de alarma. Bine ca ati "investit" numai 400 lei. Solutia este plangere la politie, ar trebui opriti cumva sa mai comita infractiuni de genul.
Atatea cazuri sunt de inselaciuni pe net , pe diverse retele si inca lumea mai ofera bani unor necunoscuti in speranta unor bogatii imense ? Ati fost pacalit in stil original . Bine ca nu ati dat mai multi banii .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caz civil sau abuz de incredere - recuperarea unei sume de bani Stefan1987 Stefan1987 Buna ziua, am și eu nevoie de niște sfaturi, în urma cu aproape 1 an am dat unui prieten o suma de bani împrumut pentru a-și cumpăra o finala pentru un ... (vezi toată discuția)
Inselaciune buna ziua...am mare nevoie de ajutorul vostru in ... RaulR RaulR Inselaciune Buna ziua...am mare nevoie de ajutorul vostru in rezolvarea unei probleme Acum ceva timp i-am dat o suma de bani unei cunostiinte pentru a ... (vezi toată discuția)
Inselaciune Daniel1900 Daniel1900 Cunosc un caz in care o persoana ia dat bani unui prieten bun in jur de 5000 de lei in mai multe transe pentru a o ajuta sa faca nu stiu ce exact...pentru ... (vezi toată discuția)