avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara! Ma puteti ajuta ,va rog ,cu o informatie ? ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara! Ma puteti ajuta ,va rog ,cu o informatie ? In Cairo ...

Buna seara!
Ma puteti ajuta ,va rog ,cu o informatie ?
In Cairo difera preturile pt o procura legalizata, supralegalizata si apostilata din partea tatalui , pentru a putea face un pasaport si pt a putea calatorii in afara tarii cu un copil minor?
Tatal este cetatean egiptean , stabilit in Egipt iar eu cu copilul traim in Romania.
Am vorbit cu tatal copilului si este de acord si cu pasaportul dar si cu plecarea in Germania dar mi-a zis ca procura acolo costa 700$ . Este enorm pt mine! Oare este normal sa coste asa de mult?
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:13, 14 Noiembrie 2021
Nu conteaza cat costa, daca e pretul real sau nu. Daca v-a pretins suma asta de bani, inseamna ca atata vrea, chiar daca nu costa atata.
Apelati la instanta, fie sa cereti suplinirea acordului tatalui fie si mai bine, sa cereti ca singura sa exercitati autoritatea parinteasca. Va ajuta si corespondenta cu el.
Procesul va fi de durata ca nu e el prezent.
Mai aveti varianta sa il convingeti sa vina la noi in tara sa va dea acordul aici, vedeti cum e mai ieftin.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calatoria in strainatate cu un minor michaitza michaitza Buna tuturor! Sunt Mihaela si sunt casatorita cu un cetatean strain (egiptean). Acum sunt in Romania si sunt insarcinata iar in decembrie voi deveni mamica. ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru casatorie cu un cetatean egiptean anamarya anamarya Buna dimineata.Va rog, imi puteti spune ce acte imi trebuiesc pentru a ma castori cu un cetatean din Egipt.Am inteles ca am nevoie de un act scris in engleza ... (vezi toată discuția)
Viza expirata a unui copil minor evelinebloos evelinebloos Buna ziua , Am un copil minor de un an cu dubla cetatenie ( egipteana- romana ) , nascut in egipt ( tatal egiptean ). Are certificat de nastere egiptean ... (vezi toată discuția)