avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 348 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... cand se poate cere la casa de pensii ca talonul de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

cand se poate cere la casa de pensii ca talonul de pensie sa ...

cand se poate cere la casa de pensii ca talonul de pensie sa fie trimis pe e-mail, si care sunt conditiile de a primi talonul pe e-mail
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 06:00, 15 Noiembrie 2021
Bună ziua,

Legea a apărut vineri în Monitorul Oficial și intră în vigoare mâine, dar mai are nevoie de unele modificări în normele de aplicare ca să se și aplice. Urmăriți acest articol, o să aflați când vor apărea:
www.avocatnet.ro/articol_575...

Articolul a fost publicat înaintea publicării legii în Monitorul Oficial - urmează să fie updatat.

Ultima modificare: Duminică, 14 Noiembrie 2021
Manuela Rășină, administrator
nu pot sa accesez Monitorul Ofial, vrea abonament, d-voastra puteti sa-mi trimiteti acest articol
cei de la casa spun ca trebuie sa apara normele de aplicare si pe urma pot sa aplice
multumesc anticipat
V-am pus link la un articol de pe site-ul nostru, nu la Monitorul Oficial.

cei de la casa spun ca trebuie sa apara normele de aplicare si pe urma pot sa aplice

Așa e, v-am spus și eu:

mai are nevoie de unele modificări în normele de aplicare ca să se și aplice

Pe scurt, încă nu se știe când veți putea depune cerere să primiți talonul mov în format electronic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De cand se poate solicita talonul mov de pensie în format electronic? eve25 eve25 De cand se poate solicita talonul mov de pensie în format electronic? Am tot cautat informatii dar nu gasesc un termen clar.. vreau sa fac solicitare pentru ... (vezi toată discuția)
Vinerea mare luminita29 luminita29 Buna seara , Am vazut ca ati facu un update la articolul cu vinerea mare.Pana la urma se aplica sau mai asteptam? Multumesc (vezi toată discuția)
Aplicabilitatea unei legi nicutamas nicutamas O Lege sau H.G.R.publicata in Monitorul Oficial,dupa cat timp se aplica si daca are aplicabilitate si retroactiv? Va multumesc (vezi toată discuția)