avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... De cand se poate solicita talonul mov de pensie în ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

De cand se poate solicita talonul mov de pensie în format electronic?

De cand se poate solicita talonul mov de pensie în format electronic?
Am tot cautat informatii dar nu gasesc un termen clar.. vreau sa fac solicitare pentru primirea lui pe emai/in cont cnpp.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:37, 25 Octombrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Deocamdata este doar un proiect de lege aprobat de Senat. Proiectul trebuie aprobat si de Camera deputatilor, legea promulgata de presedinte si publicata in MO.
Gasiti informatii utile aici: www.avocatnet.ro/articol_575...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punct pensie 40% respectiv 45% herling herling In Senat s-a aprobat de la 1,01.2017 punctul de la 40% din salariul mediu. .Cand se afla pe ordinea de zi la Camera.Deputati si ce nr.are proectul de ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea de a vaccina copilul AdrianaIvas AdrianaIvas Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu legea despre vaccinarea obligatorie. As vrea sa stiu cum suna exact si nu stiu unde o pot gasi. Va multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Buna ziua! - proiectul indemnizația pentru mame Laura Lorena Laura Lorena S-a aprobat proiectul priviind Indemnizatia pentru mame? Se pot depune cererile? Multumesc (vezi toată discuția)