avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! La instituția în care lucrez o persoană ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! La instituția în care lucrez o persoană a ieșit ...

Bună ziua! La instituția în care lucrez o persoană a ieșit de 1 an la pensie. O parte din atribuții s-a atribuit altor persoane în condițiile în care în organigrama apare 1 post în plus. Pe acest post este o persoana care îndeplinește alte atribuții. Doresc sa știu dacă este corect , dacă trebuie introdus în fisa postului și cui trebuie sa ma adresez. Mai menționez ca la fisa postului meu deja au fost atribuite și alte sarcini fata de fisa postului COR. Va mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:13, 14 Noiembrie 2021
Va trebui sa va adresati conducerii institutiei .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent ajutor, va rog :) denisa_eu denisa_eu Buna ziua, la noul loc de munca nu exista fise de post iar printre sarcinile primite, apare si intocmirea acestora. I-am adus la cunostinta angajatorului ca ... (vezi toată discuția)
Mobbing-ul sau hartuirea psihologica la locul de munca ValentinaT ValentinaT Care sunt instrumentele de aparare ale unui angajat caruia i se atribuie lucrari in plus spre rezolvare cu termene scadente scurte, peste lucrarile zilnice ... (vezi toată discuția)
Anexa la fisa de post krisstta krisstta Sunt functionar public intr-o institutie din administratia publica. Doresc sa supun atentiei dvs. urmatoarea situatie: - in cadrul unei directii sunt doua ... (vezi toată discuția)