Buna ziua.
Sintem o Asociatie de Proprietari situata intr-un ansamblu de locuinte cu 4 blocuri.
Noi sintem deja constituiti legal avem stampila etc.
Acum am aflat ca proprietarii din blocul vecin isi fac asociatie de proprietari cu acelasi nume la care difera doar o litera de la sfirsit si anume in loc de Bloc B au trecut Bloc A,in rest numele fiind identic cu al nostru.
Ce putem face pentru a impiedica acest fapt tinind cont ca ei au termen la judecatorie Joi.
Multumesc frumos pt intentie.Stim cum se identifica o Asociatie de Proprietari insa ne ingrijoreaza faptul ca figurind la aceeasi adresa cu acelasi nume ,schimbata fiind doar o litera,avind stampile aproape identice va fi foarte greu ca cineva din administratia locala, care plimba plictisit niste acte de ici colo,sa identifice corect despre care asociatie este vorba s-au mai rau se poate scuza in caz ca face un abuz cu buna stiinta cum ar fi de ex intabularea unor cladiri construite.S-au poate a fost voi folosit un nume atit de apropiat????
Opinia mea este sa nu va faceti probleme, totusi daca reusiti sa-i determinati sa-si schimbe denumirea ar fi foarte bine (daca nu-i pre tarziu). Era la fel de bine daca si dvs. va gandeati la ceva deosebit, dar faptul este consumat deja...
incercati sa luati legatura cu judecatorul delegat desemnat sau chiar cu presedintele judecatoriei-aceste persoane sint cele mai in masura sa va ajute!
Nu trebuie să vă faceți probleme.In această situație suntem și noi.
Am fost o asociație din care făceau parte patru scări. O scară a dorit să se separe .Avem aceeași adresă se diferențiază prin litera dela scară,
Nu suntem confundați.Normal avem Cod Fiscal diferit.Facturile de utilitați,intabularile s-au trimis și făcut corect.