avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... schimbarea adresei unei asociatii de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

schimbarea adresei unei asociatii de proprietari

sall ...am si eu o intrebare... suntem o asociatie de proprietari pe scara,adiministratorul vrea sa se retraga.... ce pasi sunt de urmat pentru a schimba adresa asociatiei si a preda sarcinile altei persoane?
deci ,avem iesite actele de la tribunal si certificatul fiscal de o saptamana,urma sa facem protocolu cu vechea asociatie [ vechea asociatie este pe cartier,cuprinde mai multe blocuri], deci urma sa preluam datoriile scarii noastre de la vechea asociatie,si sa facem contract noua asociatie cu toti furnizori [ apa canal,caldura lumina,etc] iar administratorul ales in AG vrea sa renunte ...inca nu are contract facut.........MA AJUTA CINEVA? VA ROG
Ultima modificare: Duminică, 31 Ianuarie 2010
mihai1980, utilizator
Daca aveti deja hotararea de infiintare a asociatiei nu trebuie schimbata adresa acesteia intrucat ea s-a infiintat pe adresa scarii.

Administratorul nu poate fi ales, el este angajat de asociatie, adica de comitetul executiv. Daca acesta nu mai vrea sa fie angajat atunci se angajeaza altul, fara probleme. Totul e sa-l gasiti!

Ales in adunarea generala este presedintele. Despre el intrebati? Daca nu mai vrea sa fie...nu-i bai...isi da demisia si se convoaca o noua adunare generala care isi alege un alt presedinte de asociatie.

Deci in acte nu trebuie sa faceti nimic.
nuu..eu sunt administratorul,iar adresa asociatiei este la adresa mea ..
Stati putin ca nu inteleg. Cum adica la adresa Dv.? Eu stiu ca adresa unei asociatii se limiteaza la scara, pentru cea mai mica asociatie, nu se scrie si numarul apartamentului cutarui sau cutarui membru.....

Am rugamintea sa ne scrieti exact ce scrie in hotararea judecatoreasca definitiva referitor la numele si adresa asociatiei, ca sa ne facem o idee.
asociatia de proprietari bl B1,sc A...adresa asociatiei ,bl B1 ,sc A ap 10.,adiac adresa unde locuiesc eu

Alte discuții în legătură

Act aditional la statut asociatie proprietari ofeliaflorina ofeliaflorina Va rog frumos sa-mi dati si mie un model de act aditional la statutul asociatiei de proprietari pentru modificarea adresei asociatiei intrucat s-a schimbat ... (vezi toată discuția)
Atac decizie adunare generala comancorinaadelina comancorinaadelina Buna seara, ma confrunt cu urmatoarea situatie cu administratia blocului unde locuiesc, si anume: stau intr-un bloc cu 10 etaje din 2007 iar una din boxele de ... (vezi toată discuția)
Transformare uscator in biroul administratorului Diana_Rusu Diana_Rusu Buna ziua, M-am mutat recent intr-un apartament situat la parterul unui bloc.Acest apartament nu este prevazut cu un balcon, motiv pentru care pe palier ... (vezi toată discuția)