avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Trebuie schimbata denumirea asociatiei de proprietari, ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Trebuie schimbata denumirea asociatiei de proprietari, daca s-a schimbat denumirea strazii ?

Buna ziua,
Am inchiriat un apartament unei firme din Iasi pentru a caza muncitorii ce lucreaza in Timisoara pentru aceasta firma. In contractul de inchiriere este stipulat faptul ca eu voi achita taxele, dupa care sumele de bani mi se vor innapoia in baza chitantelor/OP, dupa caz. Probleme intampin cu chitanta cu taxele de la bloc. Asociatia de proprietari inca are denumirea strazii vechi, administratorul blocului sustine ca este legal sa nu schimbe denumirea asociatiei de proprietari si sa functioneze asa. Problema este ca am incheiat contractul de inchiriere pe un apartament situat la adresa X, iar chitanta cu cheltuielile de bloc are antet si stampila cu "Asociatia de proprietari adresa Y". Strada si-a schimbat denumirea de minim 10 ani. Cum pot eu demonstra ca este vorba de aceeasi adresa ? Are administratorul blocului obligatia de a schimba denumirea asociatiei de proprietari, astfel incat sa coincida cu noul nume al strazii?
Cel mai recent răspuns: CaraibeGirl , utilizator 12:33, 3 August 2017
De ce sa schimbe denumirea asociatiei? Nu-i mai simplu sa-si faca o stampila noua cu adresa modificata?

Dar cu ce va deranjeaza pe dv., pana la urma, faptul ca pe chitanta e o alta adresa?
Nu stiu daca este OK sa se faca alta stampila cu un alt nume, atata timp cat in statut scrie un alt nume.
Pe mine nu ma deranjeaza; ii deranjeaza pe cei care imi deconteaza cheltuielile de la bloc, care nu inteleg de ce platesc o suma la "Asociatia de proprietari X10" si ei au inchiriat apartamentul de pe strada Y10. Probabil au impresia ca sunt pacaliti, nu imi explic altfel.
Cereti presedintelui asociatiei o adeverinta in care se consemneaza faptul ca numele strazii s-a modificat si o prezentati celor care va deconteaza cheltuiala.
Mersi mult de sfat. Asa o sa fac, sper sa le fie OK.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatii de proprietari cu acelasi nume lustelu lustelu Buna ziua. Sintem o Asociatie de Proprietari situata intr-un ansamblu de locuinte cu 4 blocuri. Noi sintem deja constituiti legal avem stampila etc. Acum am ... (vezi toată discuția)
Antet chitante proprietaru proprietaru asociatia noastra a angajat o societate pt administrare si contabilitate,As dori sa stiu daca chitantele primite pt plata ch de intretinere nu trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Asociatie de proprietari ,,3'' BullTerrier77 BullTerrier77 Buna ziua. O asociatie de proprietari, ---acesta avand un singur administrator , un singur presedinte, un singur comitet?--- poate avea in componenta mai multe ... (vezi toată discuția)