avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua A primit un teren prin legea 15/2003, am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua A primit un teren prin legea 15/2003, am construit ...

Buna ziua
A primit un teren prin legea 15/2003, am construit locuinta dar acum as vrea sa o vand, imi puteti spune ce ar trebui sa fac si daca persoana la care vand trebuie sa se incadreze la varsta de 35 ani cum e in lege, sau poate sa fie mai mare?
Mentionez ca platesc impozit si casa este intabulata .
Ce ar trebui sa fac ?
Va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: DianaGy , utilizator 08:43, 16 Noiembrie 2021
Ati si cumparat terenul dupa ce ati construit locuinta sau a ramas doar in concesiune?
A ramas in concesiune, acum verau sa vand locuinta, si as dori sa stiu daca persoana care cumpara trebuie sa aiba pana in 35 ani sau nu.
Ultima modificare: Luni, 15 Noiembrie 2021
DianaGy, utilizator
trebuie sa aiba varsta , va trebuie si aprobare de la primarie /consiliul local.
Si daca cumpar terenul ? Am depus o cerere pentru oferta de pret pentru teren.
Mai trebuie sa aprobe primaria ceva?
Va multumesc

PS. inca o intrebare , daca terenul la momentul atribuirii prein legea 15/2003 era trecut in acte ca pasunat, poate primaria sa-mi ofere pret de teren intravilan , mentionez ca eu am platitit totul pentru a fi trecut in teren intravilan?
Multumesc
daca il cumparati, faceti ce vreti apoi..
daca e intravilan acuma, asa vi-l vinde.

Alte discuții în legătură

Concesiune - riscuri bogdanfinante bogdanfinante am o rugaminte , stie cineva avizat ce riscuri sint la cumpararea unei concesiuni pt un teren? multumesc anticipat:O (vezi toată discuția)
Acordare teren primarie CostinelSocol CostinelSocol Buna ziua, Va rog sa ma ajuati !! Am 41 de ani sunt casatorit, am 2 copii, un venit total pe familie de 1000ron, si nu detin alte propietati inafara de ... (vezi toată discuția)
Locuinte pentru tinerii sub 35 de ani mbm76 mbm76 Am primit (cumparat-cu clauza de la o ruda) un teren de 580 mp in alt oras decat cel de domiciliu. -Pot beneficia de avantajele care se acorda ... (vezi toată discuția)