avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Declarare punct de lucru la ANAF.
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Declarare punct de lucru la ANAF.

Buna ziua

O societate comerciala cu sediul social in Vaslui, deschide un punct de lucru in Iasi. Intrebarea mea este unde se declara punctul de lucru la ANAF in Vaslui sau ANAF Iasi?
Ce declaratii trebuie depuse , termen si unde anume?
Multumesc
Ultima modificare: Luni, 15 Noiembrie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ionela11 , utilizator 11:29, 16 Noiembrie 2021
La ANAF Vaslui daca vor fi sub 5 salariati acolo. Depuneti Declaratia 061 -Declarație privind sediile secundare (OPANAF 3725/2017). link aici : [ link extern ]
Codul de procedura fiscala : "
ART. 85 Declararea filialelor și sediilor secundare

(1) Contribuabilul/Plătitorul are obligaţia de a declara organului fiscal central, înfiinţarea de sedii secundare, în termen de 30 de zile de la:

a) data înregistrării/menţionării acestora la registrul comerţului sau în alte registre în care a fost înregistrată entitatea care le-a înfiinţat; "


La ANAF Iasi daca veti avea peste 5 salariati inclusiv. Declaratia 060 in 30 zile - link aici [ link extern ]
multumesc ...o sa fie sub 5 salariati la punctul de lucru din Iasi....sa inteleg ca trebuie inregistrata la ANAF Iasi Declaratia 061? dar in cazul in care firma nu are deocamdata nici un salariat la punctul de lucru din Iasi, mai trebuie sa depuna declaratii?

multumesc
Ultima modificare: Marți, 16 Noiembrie 2021
ionela11, utilizator
Am zis ANAF Vaslui dacă are între 0 si 4 salariați. Declaratia 061. De la 5 în sus la ANAF Iași declaratia 060.
Ultima modificare: Marți, 16 Noiembrie 2021
Grama Cornel - Consultant fiscal, Consultant fiscal
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punct de lucru declarat la anaf. Popescu Stefan Catalin Popescu Stefan Catalin Buna ziua. Am un punct de lucru declarat la ANAF, unde vom avea in curand peste 5 angajati si as dori sa stiu: - ce formulare trebuie sa depun la ... (vezi toată discuția)
Declarare punct de lucru anaf 2021 ionela11 ionela11 Situatia este urmatoarea: ce trebuie sa faca o firma pentru a declara un punct de lucru la ANAF ?....firma are sediul social intr un judet si punctul de lucru ... (vezi toată discuția)
Infiintare punct de lucru ong Oana Neneciu Oana Neneciu Buna ziua! Reprezint o organizatie din Bucuresti care doreste infiintarea unui punct de lucru in judetul Tulcea. La punctul de lucru va avea activitate o ... (vezi toată discuția)