avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Taxe si Impozite Regim Comunitar
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Taxe si Impozite Regim Comunitar

Buna ziua ! O persoana cetatean Roman care in prezent lucreaza cu ctr.de munca in Italia avand dubla cetatenie Romana si Italiana doreste sa vanda un imobil achizitionat in Romania cu mult inainte de obtinerea cetateniei Italiene .Avand in vedere ca ar dori sa vanda imobilul din Romania ptr.faptul ca a inclus acest imobil in declaratia de venit din Italia va trebui sa plateasca vre-o taxa statului Italian ptr.venitul obtinut in urma vanzarii ?
Ultima modificare: Marți, 16 Noiembrie 2021
englezugigi, utilizator
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 20:34, 22 Noiembrie 2021
Intrebati la statul italian. Noi nu le stim bine nici pe ale noastre, de unde sa le stim pe ale italienilor?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura sau nu pentru iesirea din tara cu minor? iulica21 iulica21 Buna ziua,va rog sa ma lamuriti si pe mine la aceasta intrebare.Am venit in vacanta in Romania cu sotul si copilul italieni amandoi.Sotul a trebuit sa ... (vezi toată discuția)
Alocatie copii nascuti in italia Florin023 Florin023 Buna ziua. Am un baietel care s-a nascut in 2004 in Italia Roma. El nu a beneficiat de nici un ajutor din partea statului italian pana in momentul de fata. As ... (vezi toată discuția)
Duplicat certificat nastere pentru cetatean roman si italian, cu domiciliul in italia zorana85 zorana85 Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea situatie: -tatal meu, cetatean roman, locuieste de 10 ani in Italia unde are si domiciliu ... (vezi toată discuția)