avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua. Va rog să-mi spuneti ce articol din codul ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua. Va rog să-mi spuneti ce articol din codul penal pedepsește ...

Buna ziua. Va rog să-mi spuneti ce articol din codul penal pedepsește o persoana care trimite un astfel de mesaj: Your wife have to go out today, because she have no right to stay, and you at 30 June!! Specific ca aceasta persoana este șeful meu! Va Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 20:33, 22 Noiembrie 2021
Niciunul, suna a notificare, nu a amenintare. Daca se incalca un contract, este de domeniul civil, nu penal.
Da de ce sa-l pedepseasca?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire viza de sedere DDDAMORE DDDAMORE I am writing this question in English and offering a Google Translated version of the same question immediately following: [i]I-am scris această întrebare ... (vezi toată discuția)
Needed paperwork chayanne87 chayanne87 Hi, I\'m a romanian citizen planning to apply for US citizenship within a month or two. I\'m married to a US citizen and we have 2 minor children together. We ... (vezi toată discuția)