avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... urgent!!! vreau sa contest o decizie de impunere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

urgent!!! vreau sa contest o decizie de impunere

buna ziua am primit o decizie de impunere anuala privind veniturile din transferul proprietatilor imobiliare din patrimoniul personal pe anul 2009.mai pe scurt mi-a murit sotul si amfacut succesiunea si as vrea sa contest aceasta decizie dar nu am nici un model
Cel mai recent răspuns: gabriela77 , utilizator 21:27, 11 Ianuarie 2010
Nu este un model anume.
Puteti sa o formulati de genul............. subsemnata......., domiciliu, identificata cu ....... formulez prezenta contestatie cu privire la Decizia nr.............. din data de ............. emisa de ................................. prin care................etc. si descrieti pe scurt situatia care va nemultumeste.

intocmita in 2 ex, in data de ................ semnatura


sper sa va fie de folos


merci,sper sa fie de ajuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare cristiclaudiu cristiclaudiu Buna ziua,am un contract de agent de asigurari,in luna iunie,am primit o decizie prin care mi se spune ca am de platit asigurari de sanatate+penalizari,daca ... (vezi toată discuția)
Contestatie la decizie de impunere monicaemiliapop monicaemiliapop unde se depune o contestatie impotriva deciziei de impunere emisa de Casa de asigurari de sanatate? la Casa de asigurari de sanatate care a emis aceasta ... (vezi toată discuția)
Contestatie decizie de impunere si rif MIHAELA PAUN MIHAELA PAUN Buna seara, Ma ajuta cineva cu un model de contestatie la Decizia de impunere si Raport de inspectie fiscala? Multumesc frumos M.P. (vezi toată discuția)