avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... contestatie la decizie de impunere
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

contestatie la decizie de impunere

unde se depune o contestatie impotriva deciziei de impunere emisa de Casa de asigurari de sanatate? la Casa de asigurari de sanatate care a emis aceasta decizie sau in alta parte?mă puteti ajuta cu un model va rog tare mult.multumesc.

Cel mai recent răspuns: n53 , utilizator 20:52, 13 Noiembrie 2012
1) - la emitent.
2) un model de posibilă contestație :

Către,
Casa Asigurărilor de Sănătate Județeană . . .

Subsemnatul . . . , cu domiciliul în strada/b-dul . . . nr. . . .bl . . ., sc . . .ap . . .formulez și depun în termen legal prezenta CONTESTATIE împotriva Deciziei de impunere nr. . . din . . . precum și a bazei de impunere stabilită de . . ., cu sediul în . . , str. . . nr. . . judet/sector. . ., solicitandu-vă ca prin decizia de solutionare a prezentei contestatii :
1) să admiteti în totalitate contestatia formulată de subsemnatul si pe cale de consecință, să desființați în întregime actele administrative fiscale atacate ;
2) să emiteți o nouă Decizie de impunere cu o nouă bază de impozitare corespunzătoare cazului meu.

Depun anexat în copie :
- Decizia CASJ . . . nr. . . din . . .
Vă mulțumesc anticipat.

Data, Popescu Nicolae,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Student dator la anaf pentru sanatate in 2012 davidioana davidioana Buna ziua! Am primit de la ANAF o instiintare ca sunt datoare 468 de lei pentru neplata contributiei de asigurari sociale de sanatate din anul 2012. mentionez ... (vezi toată discuția)
Decizie impunere anaf pentru plata cass adita100a adita100a daca ma puteti ajuta cu un model de contestatie impotriva deciziei anaf ptr plata cass (vezi toată discuția)
Contestatie decizie de impunere si rif MIHAELA PAUN MIHAELA PAUN Buna seara, Ma ajuta cineva cu un model de contestatie la Decizia de impunere si Raport de inspectie fiscala? Multumesc frumos M.P. (vezi toată discuția)