avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general declaratia 394
Discuție deschisă în Contabilitate în general

declaratia 394

am si eu o intrebare,declaratia 394 se depune o data sau de doua ori pe an?si care sunt termenele de depunere?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: leuca_luminita , utilizator 20:14, 12 Ianuarie 2010
de 2 ori pe an, semestrial
...da,pina la 25 a lunii uramatoare incheierii semestrului
Asa era pina acum
De la 01.01.2010 vom depune aceasta declaratie lunar .
Cum ? nu stiu ... probabil va fi declaratia cu cele mai multe declaratii rectificative :closedtopic:, pentru ca in practica nu vin facturile intr-o cadenta rezonabila ca sa poata fi inregistrate la timp
Magda Staicu a scris:

...da,pina la 25 a lunii uramatoare incheierii semestrului
Asa era pina acum
De la 01.01.2010 vom depune aceasta declaratie lunar .
Cum ? nu stiu ... probabil va fi declaratia cu cele mai multe declaratii rectificative :closedtopic:, pentru ca in practica nu vin facturile intr-o cadenta rezonabila ca sa poata fi inregistrate la timp

au votat si deputatii proiectul prin care vom depune aceasta declaratie lunar? Senatorii au votat si plecase proiectul catre deputati, da pe acolo s-a pierdut.......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 394 depusa eronat Carmen91 Carmen91 Am depus pe S3,declaratia 394 eronata, acum mai pot face rectificativa? se depun tot trimestrial sau lunar? (vezi toată discuția)
Noua declaratie 394 lunara din ianuarie 2010 zira zira de unde copiem decl 394 si cind mai avem timp sa o depunem? (vezi toată discuția)
Declaratia 394 Dida_Calita Dida_Calita Declaratia 394 se depune lunar, pana pe 25 ale lunii urmatoare? Din cate am citit inteleg ca inca e in stadiu de proiect legislativ. Totusi, o prietena imi ... (vezi toată discuția)