avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... incetare CIM angajat al unui punct de lucru ce urmeaza ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

incetare CIM angajat al unui punct de lucru ce urmeaza sa se inchida

Buna ziua,

Un cabinet medical doreste sa inchida un punct de lucru incepand cu 1 ianuarie 2022, insa acest punct de lucru are o angajata care s-a intors din CIC in octombrie 2021 si a inceput sa beneficieze din acest moment de stimulent de insertie.
Administratorul cabinetului a informat-o verbal de inchiderea activitatii si nu stie cum este mai bine sa-i inceteze contractul de munca fara sa-i afecteze stimulentul de insertie. Ce cale pot adopta in aceasta situatie?

Va multumesc anticipat tuturor pentru raspunsuri!
Ultima modificare: Vineri, 19 Noiembrie 2021
Diaconescu Irina, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:20, 19 Noiembrie 2021
Incetarea c.i.m. va conduce la incetarea platii stimulentului de insertie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, m am intors la serviciu din concediu crestere copil ... Gabik_85 Gabik_85 Buna seara, M am intors la serviciu din concediu crestere copil in Oct 2020, cu 6 luni inainte de a implini copilul 2 ani si beneficiez de stimulent de ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie in caz de somaj lylyanac lylyanac Buna ziua. Sunt angajata pe functie de conducere a unui magazin de haine incepand cu data de 14 noiembrie.Contractul este pe perioada nedeterminata cu perioada ... (vezi toată discuția)
Protectia angajatului Oana_anastasia Oana_anastasia M.am intors la locul de munca cu 1an jumate mai devreme(din concediu de crestere copil)din mai 2018.Firma se va inchide luna urmatoare(ianuarie2019).Pot fi ... (vezi toată discuția)