avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu neplătit și firma în faliment
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu neplătit și firma în faliment

Bună ziua, firma la care am lucrat pana la sfârșitul lunii Octombrie, sub patronaj nemțesc, tocmai a declarat falimentul. Cum pot proceda pentru a îmi recupera banii pentru salariu + zilele de concediu. Toate angajatele fostei firme au aceeași problema. Spre exemplu eu trebuie sa iau de la aceasta firma 5000 lei în total dar am primit doar 800 lei și acum nimeni din conducere nu îmi răspunde legat de plata diferenței.
Cel mai recent răspuns: AnaLotcu98 , utilizator 13:35, 21 Noiembrie 2021
Firma este înregistrată în tara?
A avut înregistrare în tara din 2014 pana în 2021 când a declarat falimentul

Cornel Vasile a scris:

Firma este înregistrată în tara?

Angajatorul a intrat în insolvență și nu mai plătește salariile: Ce pot face angajații, pas cu pas, conform modificărilor recente
www.avocatnet.ro/articol_571...
Și eu de unde știu ca firma a depus actele pentru Fondul de garantare sau dacă nu a depus, eu nu am cum ca fost angajat sa depun în locul lor cu cererea de la ei pentru ca nu pot fi contactati. Nu mai au sediu în tara. Au dispărut
Mergeți și intrebati la AJOFM.

Alte discuții în legătură

Plata fond garantare salariala natascha90 natascha90 am lucrat pe o perioada mai lunga de timp intro firma care in momentul in care m am imbolnavit, nu mi a platit niciun concediu medical. Patronul lucra in ... (vezi toată discuția)
Benefiar real declarat fals la un srl adrianDc adrianDc Benefiar real declarat fals la un SRL De câțiva ani lucrez cu o companie și abia recent am aflat ca reprezentatul companiei care încasa și sume in ... (vezi toată discuția)
Faliment firma ela galia ela galia Am o intrebare mai ciudata pentru ca am o firma care a intrat in insolventa in iulie 2007, iar in mai 2008 a inceput procedura de faliment! Problema este ca ... (vezi toată discuția)