avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... as putea repara si adauga policarbonat opac la gardul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

as putea repara si adauga policarbonat opac la gardul din stilpi ...

as putea repara si adauga policarbonat opac la gardul din stilpi metalici cu plasa care ma desparte de vecin, fara autorizatie? Mentionez ca vecinul nu imi da acordul pentru un gard de beton facut pe cheltuiala mea, asa ca sunt nevoit sa repar gardul facut exclusiv de mine pe hotar si sa-mi asigur intimitatea ,prin montarea aditionala a policarbonatului sau altui material (tabla). Pot sa-l fac fara autorizatie si fara acordul lui pe care nu -l voi obtine ?
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 11:22, 22 Noiembrie 2021
Nu. Din pacate, daca modificati materialele folosite (sau culoarea) la gardul initial aveti nevoie de autorizatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gard despartitor - "conflict" cu vecinul este vorba despre gardul ... BogdanIliescu BogdanIliescu Gard despartitor - \"conflict\" cu vecinul Este vorba despre gardul care delimiteaza terenul pe care mi-am construit casa. Gardul este de plasa de sarma pe ... (vezi toată discuția)
O hartuire permanentă vizind intimitatea in curte( piedici la ... Pricop cRISTINA Pricop cRISTINA O hartuire permanentă vizind intimitatea in curte( piedici la ridicarea unui gard, vecinul care doreste să vadă tot ce fac privind pur si simplu la mine in ... (vezi toată discuția)
Probleme cu montarea gardului vladdumitru vladdumitru Buna ziua, Am terminat constructia unei case , toate bune si frumoase pana cand am inceput amenajarea curtii si mai exact montarea gradului (din panouri ... (vezi toată discuția)