avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Redirectionare cotei din impozitul pe venit catre un ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Redirectionare cotei din impozitul pe venit catre un ONG, in cazul unei Intreprinderi Individuale?

Buna ziua !
Nu stiu daca aici este locul unde ar trebui sa pun urmatoarea intrebare,dar voi incerca.
Care este procedura si procentul de redirectionare a cotei din impozitul pe venit/profit catre un ONG, in cazul unei Intreprinderi Individuale ?
Ma poate ajuta cineva cu un raspuns ?
Va multumesc !
Ultima modificare: Luni, 22 Noiembrie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:02, 22 Noiembrie 2021
In prima parte a anului 2022 cand veti completa in declaratia unica inchiderea anului 2021 pentru Intreprinderea Individuala, acolo puteti sa completati in sectiunea referitoare la directionarea acelor bani catre ong-ul ales de dumneavoastra.
Ultima modificare: Luni, 22 Noiembrie 2021
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am un pfa si vreau să redirecționez 2% din impozitul pe venit R.Andrei R.Andrei Bună ziua, Am un PFA si vreau să redirecționez 2% din impozitul pe venit către o asociatie non-profit. Ce formular trebuie să completez? Îl pot depune ... (vezi toată discuția)
Redirectionare 2% din impozit martady martady Buna ziua Va rog sa mă ajutati cu raspuns la doua întrebări: 1) o intreprindere individuală cum poate redirectiona 2% din impozit? Prin donate sau prin ... (vezi toată discuția)
Persoanele fizice autorizate au posibilitatea să susțină entitățile nonprofit cu 3,5% din impozitul anual? BDT58 BDT58 Persoanele fizice autorizate au posibilitatea să susțină entitățile nonprofit cu 3,5% din impozitul anual. prin depunerea Declarației 230. Există model ... (vezi toată discuția)