avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Casa cumparata cu acces la drum privat, rebransare.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Casa cumparata cu acces la drum privat, rebransare.

Buna seara,

Am cumparat o casa de la o firma de investitii, firma care la randul ei a cumparat-o de la un lichidator in urma cu aprox. 10 ani.
Casa de atunci nu a fost locuita si a fost debransata de la utilitati.
Acum, inaintand procedurile de rebransare, am aflat ca strada la care are iesire casa este strada privata, proprietate a fostului dezvoltator(o persoana fizica ce a construit mai multe case si pe care le-a vandut in anii 2007-2008).
El sustine ca primul proprietar(cel dinaintea bancii) avea niste datorii la apa-canalizare la el, si pentru a ma putea bransa ar trebui ca eu sa achit datoriile respective, a spus ca a inaintat bancii niste documente, pe care nu intelege de ce banca nu i le-a luat in considerare.

Intrebarea mea este: Ce trebuie sa fac dpdv legal pentru a ma putea bransa?

Din ce cunosc el trebuia sa se inscrie la masa credala si sa isi recupereze datoriile de la lichidator, in limita disponibilului.

Astept cu interes raspunsurile dvs.

Alte discuții în legătură

Branșament canalizare nefunctional. bună seara. bransamentul ... richard1977 richard1977 Branșament canalizare nefunctional. Bună seara. Bransamentul de la scurgerea de la canalizare (locuiesc la casă) este nefunctional. Am observat de cateva ... (vezi toată discuția)
Notare carte funciara deeaandreea deeaandreea Se da urmatoarea situatie: am construit 3 case in scopul vanzarii, in comuna Dragomiresti. Am colaborat cu o firma pt bransarea la gaz si apa-canal. Pt ... (vezi toată discuția)
Anulare contract de vanzare imobil panaitcorneliu panaitcorneliu Buna dimineața și La mulți ani! In anul 2015 am cumpărat un imobil pe firmă prin Banca (credit imobiliar) în anul 2016-2017 am depus actele pentru ... (vezi toată discuția)